image
image
“Uw stekken verdienen de beste verzorging”

Stek verkoop

image

Zelf kweken wij meer dan 30 hectare pioenrozen. Diverse soorten voor zowel de bloem als het stek. Ook kopen wij diverse soorten in bij onze collega kwekers, hierdoor kunnen wij een nog ruimer assortiment aanbieden.

Al het stek dat binnen komt wordt na de ingangscontrole voorzien van een QR-code zodat wij binnen het bedrijf alle handelingen kunnen volgen: van binnenkomst tot uitlevering.

Op onze locatie in Hensbroek beschikken wij over een spoellijn om het stek op een nette manier schoon te spoelen, voorzien van UV verlichting (voor het reduceren van bacteriën en schimmels). Wij maken gebruik van een moderne lijn waar door vakkundige mensen prettig kan worden gewerkt en waar het stek op maat gesneden en geteld wordt.

Al het stek dat uitgeleverd wordt krijgt van ons standaard een warm water behandeling om schadelijke micro organisme (nematoden) uit te schakelen. Voor verzending krijgen de stekken nog een laatste kwaliteitscheck en worden ze ingepakt in een zak met turf om uitdroging te voorkomen.

OUR BENEFITS

De specialist in het kweken van pioenrozen

image

Dennis en Niels zijn continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit en zoeken naar de beste teelt procedure in binnen,- en buitenland. Hun kennis groeit door de ervaringen met het product en de verschillende omstandigheden. Deze expertise wordt voortgezet door te blijven innoveren om een hoogwaardig product aan hun klanten aan te bieden.

image
image
image
image